2022. november 25., péntek

Bevezető

Sziasztok! Barátnőm ajánlására vágok hát bele a blogolásba, mivel szeretek írni. Szeretem hosszan kifejezni a véleményemet egyes dolgokról, főként melyek érdekelnek. Ezért létrehoztam ezt az oldalt, ahol majd mindent szépen leírok. Gondolatokat, véleményeket, eseményeket és mindent, mely érdekelhet. Nem szoktam nagyon aktív lenni, mivel kevés szabadidőm van. A családommal szoktam lenni, vezetem a háztartást. Mindig van mit csinálnom. Sosem unatkozok. Nem is szeretek tétlen lenni, mindig aktívan csinálom a dolgaimat. Igaz mindig csak egy kis részére jut időm és az sem az, ami éppen érdekesebb és kiélhetem benne kreativitásomat. A takarítás számomra nem móka, hanem egy feladat, melyet jól kell elvégezni ahhoz, hogy látszon a végeredmény. Az írás számomra a szókincsem bővítése, a gondolataim megformálása és annak kiadását jelenti. Igen fura megfogalmazás, de valahogy így tudnám leírni. Minden egyes posztomban kifejtem majd a véleményemet, feltárom ezzel gondolataimat mások előtt...

2 megjegyzés:

  1. Wow! :) Üdvözöllek a blogok világában! ;) Örülök, hogy végül rászántad magad és ide kerültél közénk, a bloggerek közé! *o* Jó újra olvasni így téged, legalábbis a számomra. Várom a hasznosabb, érdekesebb témáidat. ;) Valamint, ha esetleg kedvet kapnál, akkor oszd meg a receptjeid és a kerttel való dolgaidat is nyugodtan!^^ Legalábbis engem nagyon is érdekelne a dolog. :) Ja, és a rajzaidat is! :)

    Klaudi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Igazán aranyos vagy Klaum!^^ Igyekszem majd mindél tartalmasabb posztokat / bejegyzéseket írni, hogy legyen mit olvasnia annak, ki követi majd a blogom. Sok pusziii! :)

      Törlés